Etusivu / Yksityisyyssuoja

Yksityisyyssuojatiedote

Sitoutumisemme yksityisyyteen
Tietosuoja on meille tärkeä. Yksityisyyden suojan parantamiseksi annamme tämän ilmoituksen, kerromme verkko-informaatiokäytännöistämme ja valitsistamme siitä, miten tietoja kerätään ja käytetään. Jotta tämä helppo löytää, voimme olla meidän kotisivulta ja kaikissa pisteessä voi joutua antamaan henkilökohtaisia ​​tietoja.

Keräämämme tiedot
Tämä ilmoitus koskee kaikkia tässä sivustossa kerättyjä tai toimitettuja tietoja. Joillakin sivuilla voit tilata tuotteita, tehdä pyyntöjä ja rekisteröidä materiaalin vastaanottoon. Näihin sivuihin kerättyjä henkilökohtaisia ​​tietoja ovat:
nimi
osoite
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Joillakin sivuilla voit lähettää tietoja muista ihmisistä. Jos esimerkiksi tilaat lahja verkossa ja haluavat sitä lähetetään suoraan vastaanottajalle, sinun täytyy lähettää vastaanottajan osoite. Tässä tapauksessa kerättyjen henkilökohtaisten tietojen tyyppi on:
nimi
osoite
Puhelinnumero
Keräämämme tiedot
Luotto- / maksukorttitiedot - Käytämme kolmannen osapuolen maksuprosessoreita näiden tietojen käsittelyssä. Luotto- tai maksukorttitietoja ei tallenneta tällä verkkosivustolla mihinkään.

Tapa, jolla käytämme tietoja
Käytämme antamiasi tietoja tilauksestasi tilauksen suorittamiseksi. Emme jakaa näitä tietoja muiden ulkopuolisten tahojen kanssa kuin tilauksen suorittamiseen vaaditaan.

Jos haluat saada päivitetyt tiedot uusista tuotteistamme ja palveluistamme, voit rekisteröityä sivuillamme. Sivustollesi lähettämiäsi tietoja ei käytetä tähän tarkoitukseen, ellet täytä rekisteröintilomaketta. Voit milloin tahansa peruuttaa päivitykset milloin tahansa.

Sitoutumisemme tietoturvaan
Luvattoman käytön estämiseksi, ylläpitää tietojen oikeellisuus, ja varmistaa oikea tieto, olemme laatineet asianmukaiset fyysiset, elektroniset ja johdon menettelyt turvata ja varmistaa tietoja keräämme verkossa.

Tietojen käyttö tai korjaaminen
Voit kirjautua tilillesi käyttäjätunnuksella ja salasanalla loit me rekisteröity, pääsy kaikkiin henkilötietoja keräämme verkossa.

Voit myös korjata henkilökohtaisten tunnistetietojen todellisia virheitä lähettämällä meille pyynnön, joka näyttää virheen luotettavasti.
Tietosuojamme ja tietoturvan suojaamiseksi teemme myös kohtuullisia toimenpiteitä henkilöllisyytesi vahvistamiseksi ennen käyttöoikeuden myöntämistä tai oikaisemista.

Miten ottaa yhteyttä meihin
Jos sinulla on muita kysymyksiä tai huolenaiheita näistä tietosuojakäytännöistä, ota meihin yhteyttä.

Takaisin